Perut Buncit

haii nak tanya , kenapa saya 8weeek tapi perut buncit kemain lagi , pakai seluar jeans pun mengah kalau cangkuk 🤣 ada tak yang sama dengan saya? #pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

9 Các câu trả lời

sama🤣 saya 8 weeks dah x leh pakai sluar slack.. x leh nk butang. skang dah 11 weeks kne blajar pakai sluar yg kembang kembang tuu 🤣 udah lerrr kita ni x ghrti fashion sluar kembang kembang tu.. last last maleh ah nk kluar. dok umah ja. doc kata sy mmg asalnya buncit sbb tu baby bump cpt nmpk huhuhu

Saya kalau mnyandar mcm org malas, ketara betul perut, mak saya tegur mcm bukan week 9, haha, sja gurau dengan mak, ada dua dalam ni. hehehe, sja ja gurau smpai hsbnd dngar hsbnd trkejut.pdahal gurau je, tapi ada ja tegur perut nmpak besar bojol comel ke depan. hehe

Saya 10w++ perut mmg buncit sbb dr azali buncit🤣 org tgk kite slim je kurus. Hakikat nye buncit kt dlm. Mcm awl sgt je nk ada baby bump😂

sama. saya 9 weeks. dia macam bloated. tak kisah sangat sebab banyak seluar jenis getah je tak ada zip.

Perut sis bloated tu. Normal la. Sy selalu pakai je baju dan seluar longgar.

sama la kita 😂 mmg asal buncit.. tak boleh nak sorok

saya 10 minggu perut dah mcm 5 bulan 😂

saya 11w tp perut dah nmpk 🤭

bloated.