Scan gender bertukar 😱

Hi Mommies! Pernah tak masa awal2 pregnancy scan gender lain, lepastu bila scan masa baby dah besar gender betukar pulak sbb baru nampak. Contoh, masa details scan 18 weeks nampak girl, pastu scan lagi masa 30 weeks, nampak boy! Ade ke? Share ur experience please 🌸

1 Trả lời

hi mommies... ye mmg blh berlaku utk sstgh case. slalunya scan 2d sbb x nmpk sgt. mcm case Sy mse awal dokter ckp boy, last mse trimester ke-3 nmpk girl🥰