susu apa yang sesuai untuk baby yg batuk berkahak???

haii mummy2..anak obesiti dan batuk berkahak..nak cri susu formula apa yg ok untuk kurangkan berat baby obesiti dan batuk berkahak..tolak susu dupro dan lagtogen..dupro punca berkahak dan anak obesiti..lagtogen sudah try..cirit birit..smpi berdarah juburnya😣

1 Trả lời

You kena try and error mommy. Susah nak bagi suggestion sebab penerimaan setiap baby tak sama. Boleh try dengan small packaging dulu. Anak I minum enfalac Gentlease. Anak cousin I minum Anmumlac. Anak SIL I minum S26

2mo trước

Faham sangat perasaan tu mommy. Anak cousin I yang minum Anmumlac tu pun banyak kali try and error. Anak dia pun pernah sembelit sampai berdarah. Dia dah pernah try enfalac, S26, dupro, Dutchbaby, ada lagi tapi saya tak ingat. Last jumpa Anmumlac. Alhamdulillah serasi dengan anak dia.