Tanda chemical pregnancy

Haii mummies sekalian... Saya nak tanya ttg chemical pregnancy ni mcm mna ya.. Adakah akan keluar darah pda time period saja atau sperti keguguran biasa tu.. Ada tak yang pernah mengalami...?? Boleh ceritakan x pengalaman mngalami chemical preg ni..terima kasih yg sudi menjawab soklan ni #seriusnanya #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing 😘

2 Các câu trả lời

Pernah chemical pregnancy June lepas. Saya delay period 5 hari, 23/6 check upt positive. Kalau ikut last period, dah 5 weeks. Esok hari, 24/6 ari ari saya sakit on off. Nyut nyut camtu. Ingat normal sbb maybe tengah implantation. 25/6 pagi saya bleeding, ke klinik terus scan & tak nampak apa. Ari ari masih sakit on off tapi makin lama makin sakit. Dr ambik darah Beta HCG and saya punya result darah 17 je. Sepatutnya kalau pregnant, result darah kena ratus ke atas. Dr pun sahkan chemical pregnancy & tak perlu pantang. Bleeding dalam seminggu lebih

2y trước

boleh saya tahu,awk bleeding kuantiti byk ka?

Sy pernah dua kali chemical pregnancy. Period akan delay mcm biasa. Pastu check upt akan up samar² dua line. Selang seminggu or 2 minggu kemudian kalau check lg upt tinggal 1 line pastu akan period mcm biasa. Tidak perlu berpantang sbb masih awal lagi.

2y trước

risau nya.. sy cek upt pon samar.. dri tgh bulan 10..kdg2 cek 1 line.. kdg 2 line.. pergi scan bulan lepas rahim menebal.. tapi x period2 lg smpai skrg.. hjung bulan ni kna repeat scan lg. doakan sy ya..