Muka belah kanan sakit berdenyut

haii mummies.. nak tanya. ada tak siapa2 pena alami apa yg sy alami skg.. last week gigi sy sakit smpai pp n kpla rasa berdenyut sepanjang hari.. sy pegi klinik gigi. doc ckp gigi cantik. gusi je x sihat. so dia scaling la.. then suruh kumur2 pkai air garam or any mouth wash.. lps scaling tu, tiap mlm sy flos gigi n kumur2 with lestrin.. dalam masa smggu ja rsa da ok.. tp smlm n harini.. dia dtg sakit balik.. ? #18w6d #firstbaby

1 Trả lời

if berterusan better sis check dgn doktor..sy pena terbaca stu article psl paralysis kat muka masa pregnancy..

5y trước

aamiin.. terima kasihh sis