Tajuk perubahan

haii momy skalian...nk tnya,ade tak korg alami perubahan smasa mgndung ni..contoh,mcm sya..rmbut bnyk kelimumur dn ade tak petua nk mghilangknnye...stiap kli prengt msti bnyk kelimumur..#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

sy sebelum preggy pun da mmg kerap naik kelimumur. pastu sy cuba 1 tips ni. cuci rambut dgn shampoo dua kali. mcm sy, 1st cuci dgn shampoo anti dandruff, 2nd cuci dgn shampoo baby johnson&johnson tu. menjadi. dan sy tk pkai conditioner. org kata rmbut kelimumur sbb kulit kepala bminyak. jd sy skip conditioner. klu rasa nk bg lembap2 sikit sapu dgn serum rambut je hujung rambut. lg satu stress pun penyebab kelimumur cpt naik jgk.

trima kasih atas tipsnye..