New Mom Tak Ada Alahan 🤔

Haii Momy Semua 😊 Saya Da 22 Week 6 Day, Saya Nak Tanya, Normal Ke Dari Start Prengnent Sampai Da 22 Week Niee Tak Ada Alahan Muntah Dan Sebagainya Atau Mengidam Apa Apa 🤔 Rasa Pelik Pulak, Da Macam Tak Prengnent Jee Rasanya 🤣🤣, Checkup Baby, Baby Ok Jee Sehat And Aktif Bukan Main #firstbaby #firstmom 🤭👶👶

4 Các câu trả lời

Normal awakk, sebab mak saya mengandungkan kami 5 beradik semua tak ada alahan, tak ada mengidam apa apa, kakak saya pregnant pun sama, tak ada alahan & tak mengidam apa apa. Sekarang saya pregnant tiba tiba alahan teruk and banyak jugak mengidam, sampai sekarang pun masih ada lagi sikit morning sick, dah 22w jugak. mak dengan kakak saya sampai pelik tengok 😂 rupanya saya ni ikut sebelah suami, boleh rasa baby pun banyak ikut selera suami, tak tahu la betul ke tak, tapi mak mentua saya betul betul support saya sebab dulu dia pun alahan teruk macam saya jugak 😂 masa pregnant ni saya suka makan apa yang suami suka, padahal dulu saya tak berapa makan pun jenis makanan yang suami suka 😂 yang penting baby sihat and kita pun happy 🤗

2y trước

Owhh macam tu eh... 🤭 Maklum la saya first baby... Cuma pelik jee takdee alahan... Sebab kakak² saya, saya tengok dorang semua alahan muntah² sampai nak bangun pown tak larat sebab kan muntah, Alhamdulillah la saya tak macam kakak² saya... 🤭 Dan still boleh kerja 🤲🙂

Saya pun sama takde alahan, kadang rasa macm tak pregnan 😅 dengan org kata perut ada ke takda. 21w 💕

2y trước

Owhh ramai juga erkk takdee alahan 🤭 sis mesti badan kecik kan tu sebab perut tak nampak kowt... Saya tinggi, masuk 5 bulan baru nampak perut 👶

Alhamdulillah tak ada alahan. Lain org lain ragam ya. Sy pn awal2 je ada alahan.

2y trước

Iya ke Alhamdulillah la iya ... Saya sampai baby da tiga bulan dalam perut tak tao saya prengnent... Sepanjang prengnent 2 kali jee muntah 🤭... 🙂👶👶👶

Sy pon takde alahan & mengidam pelik pelik ☺️

2y trước

Owhh hahahaha sama la niee 🤭