Ingin tahu jantina baby 😅😅

Haii mommyy²,, ada kah sinii yg dri awal kandungan mmng xda morning sickness ?? Org ckp klo dri awal xda morning sickness , kndungan kita tu bby boy ?? Betul ka.. 😅😅

11 Các câu trả lời

Hahaha tak betul awak. Nak tahu jantina hanya melalui scan. Pregnancy symptom tiada kaitan langsung dengan jantina baby. Berpandukan pada fakta. Saya takde langsung morning sickness, baby girl.

tolong lah jgn mengarut sgt sis. nak tau gender pi scan. xde kena mengena dgn jenis perut ke alahan ke ape2 ke. tu semua karut. aku beranakkn bby boy alahan sampai bersalin. so semua tu karut.

1y trước

Wkwkwkwk kena ko sibijik 😂

Saya anak first memang tak boleh tahan morning sickness scan anak girl. Skrg tgh preggy lagi takde langsung alahan mcm first scan boy. Tapi ikut badan juga hehe ada yg terbalik 😄

1y trước

Biasa tak bg tengok ni girl hee semoga ada rezeki awak sis

tak betul .. anak pertama sy boy .. teruj morning sickness.. anak kedua girl .. sama juga morning sickness yg teruk .. so semua tu mengarut . ikut badan masing2 tau ...

tak da kaitan sis alahan dgn jantina baby. saya sekarang mengandung no 5. semua takda alahan. 3 girl, 1 boy. now in syaa Allah boy

pengalaman saya pregnant anak 4 org girl ..dari awal sampai bersalin tak pernah merasa morning sickness...

Sy xde morning sickness, scan baby boy, kebetulan je ni 🤭 , nk thu jantina kena scan sis

Karutttt semuaa tuuuuu , kita sapa nak buat kerja allah , biaq allah jaa tentukan

1y trước

tq sis tolong respon...😝😝😝

x semestinya..sy xde alahan spnjang pregy scan baby girl..skrng dh 7bln

sy morning sickness teruk sgt.. and baby boy.. semua tu mengarut jela..