Belum rasa baby gerak

Haii mommy..nk tnya normal ka 20weeks 1 day msi blm rsa bby gerak..ada ka yg lwat cm sy masih xrsa ..sbb nurse bgtau 19weeks spttnya sda rasa bby gerak..plzz bntu ibu2 yg dah pglmn..ni ank ptma sy.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

1 Trả lời

Klu first baby, normal utk rasa lambat. Ada yg 24w ke atas baru rasa. Badan orang lain-lain, ada yg rezeki seawal 17w dh boleh rasa. Saya 21w baru rasa baby gerak lembut je, kalau tk fokus mmg tk sedar. 24w baru rasa kuat baby gerak.

3y trước

tq ats pncrhn bru asa lega dpt pndpt dr ibu2 da pglmn😊sbb frst bby isau plak bla dtya msi blm asa grak bby