SUSU IBU MENGANDUNG YANG ELOK

Haii mommy2x semua . Saya nak tanya tentang susu . Susu ape elok bagi ibu yang tak boleh minum susu . Maksud saya . Saya tak boleh minum susu biasa tuh nak mutah jadi susu ape yea sesuai untuk saya minum ? Ada yang nak sagessss kan tak ?

1 Trả lời

Sis cuba susu untuk ibu mengandung ke susu segar? Saya pregnant kalini minum susu segar farm fresh je sebab ada pengalaman sebelum ni minum susu untuk ibu mengandung, baby jadi besar.