Sekadar bertanya..

Haii mommy² smua.. Saya dah 10w pregnant.. Normal ke tak ada slera makan. 1 hari 1 kali je mkan nasi.. Sya banyakkan makan buah,roti.. Bila nak makan,kenyang pula tak mmuaskan.. Lapar berlarutan.. Stress btul rasa nya.. Prut tak slesa lagi(kembung).. Malam tak dapat tidur.. 😣 Normal kah macam tu.. #firstbaby

1 Trả lời

normal sis. Sy lgi la berhari Hari susah nk mkn nasi. mkn kjp je nnti lapar. mmg standby roti je byk. mknan lain x lalu.

4y trước

ya kah sis.. saya pun mcam tu.. mkan macam tak makan jer.. 🤣 5 minit pun tak boleh nak rasa knyang tu..