9 weeks

haii mommy . nak tanya time pregnant ne boleh cosume flavettes Glow ne kah ?

9 weeks
4 Các câu trả lời

Tak boleh sis. Doktor takbagi sebab ade glutathione. Lagipun kandungan gula tinggi. Kena ambik yang mg rendah. Kalau sis nak kulit cantik untuk sis dan anak, sis boleh makan oren, tembikai, delima hari hari. Hihi

Berapa mg ni sis? Pastikan vitaminC hanya 100mg. Mg terlalu tinggi akan menyebabkan tumbesaran janin terganggu (menurut dr.imelda balchin). Makan vitamin dr kk sudah mencukupi.

5y trước

Ya sis. VitC dr klinik tu pun sudah cukup. 100mg

Lebih baik ambk buah oren je dri vit mcm ni. Untk ibu hmil 500mg kbwh shj . Lebih bhya

Sy ada tnye doc.. Doc x BG Makan yg ni.. Dia soh Makan vit c kk BG je