30 week xde persiapan lengkap lagi.

Haii mommy luar sana ,, ade x dh 30 week ke atas tp xbt persiapan apa lg ? 🥺 Teringin nk shopping brg ii bby tp xde rezeki lg nk beli .. #sesakkewangan #Harapujungbulnnidptbelibrgbbyskit2

15 Các câu trả lời

Its okay awak, kita pun tak beli apa apa lagi. Dah 32 weeks.

2y trước

sma la kita sis 32 mggu...

Saya 31 weeks dah pcking baju baby dlm beg dah semua beli lengkap

2y trước

Alhamdulillah...semoga dipermudahkn urusan bersalin nnti 🤲🏻😊

sma la sis sya 32mggu blm beli kelangkpan bby lgi..

2y trước

semoga dipermudahkn urusan kita yaa buat persiapan bby yg lgkp 🤲🏻🤲🏻

Sama laa.. saya pun belum pape brg lg

2y trước

🥺🥺 semoga dipermudahkn urusan dan dilancarkan rezeki awak yaa 🤲🏻🤲🏻

saya 32w pun xbeli apa2 lg

2y trước

semoga dipermudahkn urusan kita serta dilancarkan rezeki mmbuat persiapan bby ya🤲🏻😊