Keluar darah.. 13w

Ade X mommy sini yg ade bleeding sikit da jmp Dr smua ok....bby ok Dr suspect threatened misc....Dr BG duphaston bhti KN bleeding tp makn main ade bleeding yaallah takut nya smga baby dlm keadaan baik doakn smga bby sy sihat amin2x🤲😔😔

1 Trả lời

hi sis sy pun ada bleeding ..kene consume duphaston.totally bed rest jgn kuar rehat je atas katil..jgn angkat benda berat..in shaa Allah lama2 spotting hilang sendiri