Pergerakkan active bayi

Haii mommies...nak tnya bayi active bgerak pada minggu ke berapa?? Sebab saya dh minggu ke 21 tapi bayi cuba bgerak kadang2, risau pula..normal ka tu??#firstbaby #jangandibully

2 Các câu trả lời

normal tu puan. kadang baby dah gerak, kita je yang tak perasan. yang penting start 28 weeks kena kira gerak baby betul-betul.

Biasanya minggu ke 26-27w dah gerak. Tp kalau dah merasa cubaan pergerakkan baby sebelum tu, its normal. Enjoy your journey!