Bukaan 1cm

Haii mommies. sy admit ward 31/8 sbb awalnya doktor pakar nak suruh bersalin awal since sy ada gdm on diet control. tapi x jadi sbb start 31/8 pagi sampai 1/9 ptg bukaan still 1cm. contractions 1:10 (based on ctg) xde rasa contractions pun lagi. doktor bagi balik dulu then tunggu tanda nak bersalin. soalan sy, boleh ke sy bersama dgn suami?klau boleh nak bersalin sblm due date sbb kena serah diri sehari sblm due #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Boleh klau tak sakit di bahagian bawah, tp kena slowly & smooth ☺️

10mo trước

baikk..thankyou awak. hope membantu cepatkan bukaan..