Anak dah setahun 1 bulan masih tak boleh jalan..masih merangkak mengheret kaki style komodo

Haii mommies sekalian ade tak yang ade pengalaman mcm sy,anak dah setahun lebih blm ada sebarang tanda nak berjalan,merangkak masih style komodo..sy risau.. bole share pengalam tk

3 Các câu trả lời

Anak sy pon saama nak merangkak ja, berjalan kena meniti kat kusyen katil almari .. kalau nak jalan sendri masih xboleh .. anak sy umur 1tahun 20hari 🥲

klu dkt sofa, baby da bley meniti ke? anak sye pun bru je bley jln.. setahun sbulan jgak..

8mo trước

tak lama lg nant mest pandai..

anak boleh berdiri dgn bantuan x?

8mo trước

dengan bantuan bole bediri