degupan jantung berdegup laju

haii momiess2 semua , nak tanya normal ke kita tengah pregnant ni ada , masa rasa degupan jantung tu laju .. sy 18week lately ni rasa jantung brdegup laju , tp bukan 24/7 .. ada masa2 rse berdegup laju then hilang xlama tu rasa lagi . normal ke ?

2 Các câu trả lời

saya ,2 kali prgnt mcm tu😅 sampai kne gi pakar tapi pakar ckp okay je..suruh byk rest

3t trước

aah mmg risau nnti kena buat ecg sbb risau tiroid ..2kali prgnt mcm tu😅 result negative

hb awak low ke?

3t trước

tak .. last week cek ok je hb