Anak umur 19hari badan jadi dedo..

Haii momies.. Ada tak yang pernah anak demam & selesema masa pantang hari ke 19.. Tapi cek suhu 36.3 .. Tapi pegang kepala dye rasa macam dedo.. Merengek dari siang.. Dipelok baru diyam tido..

1 Trả lời

Hai mommy. Anak newborn memang kepala kita pegang rasa panas. Kalau thermometer mommy function dengan elok dan tengok tak demam takda apa. Ya, anak saya masa newborn pun macam tu nak dipeluk mungkin sebab nak cuba biasakan duduk diluar selama ni duduk dalam perut je kan 😊 kalau suhu bilik tak panas sangat boleh dibedung, kadang cara tu yang anak jadi selesa