Bertanya??

Haii mom2 , saya Mengandung 34w/6d biasa kah Tu Kalo sakit sakit pinggang Lepas tu perut mengeras kejap2 .. ? sakit nya di pinggan Ndk menahan ..

2 Các câu trả lời

Saya pun macam ni juga waktu dah hujung2 pregnancy. Perut mengeras kena pantau juga pergerakan baby active or tak

Biasa.

5y trước

Yakah , kadang Kadang pinggang sakit betul Di hantam . Lepas tu kadang kadang pulak perut sakit sakit ? Mahu berjalan Pun susah Terpaksa jalan perlahan2 . Saya mengandung Anak pertama Tak pernah rasa mcm ney ??