list barang baby

Haii ibu2 semua? saya sekarang 27w 6hari...ibu2 yg due bulan 4 dah beli ke barang2 baby ? siapa sini due 18/4 dah beli barang2 baby...

38 Các câu trả lời

https://youtu.be/9gYAxFhzMIY sy start beli barang sikit2 time trimester kedua. dlm link utube ni ada senarai dia😄

Sy belum lg..baru beli baju baby dan barut..harap sempat la.brg pantang 1 pun x beli lagi...due awal puasa..

Saya 24/4. Tapi barang2 mommy tak beli apa pun lagi. Sapa dah beli boleh share tak beli breast pump apa?

Sy due 15/4. Baru shopin set ni kt aeon. Dlm ade diaper/baby wipe/set mandian/bedak. Berbaloi dgn hrga rm40

5y trước

Wahhh esok nak pegi beli lah.

Due 22/4 Dah settle Dah barang.. Dah packing dlm beg ..X simpan lg kerete je lagi hehe

Sy dah 28w 3d...msh x beli pe2 lg...hehehe..sy due 16hb april ni in sha Allah..

Sesiapa yang belum beli barang lagi. AEON akan buat Kids Fair bulan 3 ni.

Sy due 18/4 jugak.. almost da settle smua.. tinggal beli brg mandian je

Sy ada bt list,80% brg baby dh prepare..cuma brg utk berpantang blm lg..

5y trước

Sy kna bt screenshot la klu mcm 2..😅😅

Sy dh beli yg penting2 utk beg baby..ada sikit2 nk beli je utk topup..