TAMBAH SUSU BADAN

haii ibu2 nak tanya yang berpengalaman sikit , mcam mana ya nak tambah susu badan. susu jadi drop start habis pantang. masa pantang haritu elok jee banyak susu . skarang nak sampai 1oz pun susah2 hmm sedih nyer. ade tak cara nak tambah selain consume milk booster. 😓#bantusharing #ingintahu #1stimemom

1 Trả lời

mommy boleh minum air masak bnyk..kerapkan susu baby..boleh cuba juga OMBA ni berminat boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/omba setiap pembelian Nufiya, mommy akan dpt nasihat dr pakar laktasi tentang penyusuan