Baby 5 month 16 day Jarang kencing..

Haii ibu² kenapa ya sejak bbrapa hri ni bby cya jarang kencing...contoh mcm kmrin tukar pampers jam 3 petang smpai lr ke pagi ini tda penuh selalu penuh ja...tpi lps cya cuba tukAr sbp da lama trus pampers akan penuh kdng dlm 2-3 jam ja klo pagi klo mlm jarang penuh...padahal baby kuat mnyusu dan susu meriah siap basah baju lagi.normal ka bgtu..#seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

https://my.theasianparent.com/bayi-kurang-kencing Artikel ni mungkin membantu puan

2y trước

tq....