bersalin mnggu ke berape??

haii ibu2 , ibu2 smua bersalin anak sulong mnggu yg k berape ?? saye daa 38weeks belom bersalin lagii 😁 ada tips tak tuk prcepatkan bersalin , takut jgk trlbih due

6 Các câu trả lời

Ank sulong genap2 39mggu..lpas bsma suami, trus nk bsalin.. Alhamdulillah now tgu msa due bby second

3y trước

Insyllah

banyakkan berjaln, buat exercise seperti squat, kegel, butterfly. Insha Allah moga dipermudhkn

3y trước

sesama

sama lahh kita. sy pon 38w tp tuu lahh tak ada sakit sakit pon lagi

3y trước

hihi , mnunggu jee laa

anak 1st saya bersalin 40minggu 5hari sis.

3y trước

tu lah..

Sy anak sulung ngam2 38 week

3y trước

Hihi tu laa sis . Alhamdulillah syukur senang . Ni tggu hari utk anak kedua ni huhu

sy bersalin 38w5d