dua line tapi samar

haii . baru dua hari cek , tapi naik dua line samar samar je . dalam gambar nampakk takk nampak , tapi real nampak dua line samar . ada yang tau ke postf atau negatf . thank u 🥺

dua line tapi samar
3 Các câu trả lời

Saya cadangkan guna upt lain yg bukan titik2 ni. Awal2 preggy elakkan guna upt titik2. Sbab ramai kena scam. Try guna upt jenis celup mcm dipntell.

2y trước

ok baik . terima kasih . noted sis

awak tunggu berapa minit naik double line? dalam gambar ni kurang jelas. lagi seminggu dua awak repeat test.

2y trước

ok ok baik . terima kasih ❤️

double Line tu sis.. tggu lagi seminggu test balik

2y trước

InshaAllah.. semoga dipermudahkan segala urusan...aamin