Keluar Darah

Haii.. Ada sesiapa berpengalaman keluar darah.. Dah seminggu.. Tapi tak banyak lah darah turun..tak penuh panties.. Dah check kat klinik.. Normal ke.. Klau 6+ minggu masih tak nampak kantung.. Hanya nampak penebalan dinding rahim.. Check upt positif.. Risaunya cuma keluar darah.. N perut rasa cramp.. #mohonnasihat #firsttimepreggy

2 Các câu trả lời

Sy cmtu la skrg nie..tp sy taw dh keadaan sy cmne.. Spotting bbpe ari dh...pstu bleeding.. Uper nyer janin x jd..nk ggur dh nie.. Tngh tnggu.. 6w+ law scan..tp ikut kiraan period 10w+ dh skrg nie.. Hm..