datang bulan

Haid saya 29 .12.2019....adakah haid saya trgangu sbd saya dtg lebih awal Dr hari tersebut...saya dtg pada 27 .12.2019..sbd saya tak pernah cam tu..hari pertama tu ya sedikit sahaja ..dah msok hari kedua ptg baru darah haid banyak...dan MCM mana wktu subur saya ...adakah ya nya juga trganggu..

1 Trả lời

Haid awal/lewat 2 3 hari tu normal je. Wktu subur tiap bulan x semua sama harinya. Boleh jd ovulasi awal jd period pon akn awal kalo lewat sebaliknya