20minggu

hai,assalamualaikum.. sy nk tanye normal ke kalu bby mengeras tiap2 hari..sbb sy dr awal mmg selalu mengeras... ada tak yg mcm sy? maaf...nih ank pertama..jd sy xthu..

2 Các câu trả lời

Sy ms anak ke 2, dr minggu 12- 14 sy rs baby mengeras. Sy ingat tak normal, sbb baby kecik lg. Sy rs tbila sy baring tanpa bantal. Awk mcm tuu jugak ke? Sy tnya kwn, takde yg percaya. Haha sbb awl sgt! Tp alhamdulillah baby ok, dh lahir dh pn. Tp kalau risau, blh tnya doc. Sbb sy pn xpasti kenapa sy rs mcm tu.

6y trước

inshaallah....tq