Scan 15week

Hai,ada yg scan 15week tak disini?sy tgk dlm app ni,kalau 15week baby berat 70g..sy scan baru2 ni d swasta,berat bby 153g..tak apa ke eh? 🤔 doc tu tk ckp apa2 pun psl berat baby..ok agk nya ye?

3 Các câu trả lời

sama sis saya, scan baby 19w4d ikut apps berat 240 gram tp scan berat 313 gram, dr x cakap apa kira okay la kot sbb saya gdm on dc risau kot baby terlebih besar ke apa 😂

1y trước

iye 1st baby..hehe..tk sabarrrr

kalau tak okay, mesti Dr bagitau. berat baby asalkan tak lebih dari 3minggu usia sebenar, itu normal.

1y trước

ye kan,tu laa dr tk ckp apa2,ok agk nya tu😊..hehe,Alhmdlillah..

normal je. apps ni xbetul ni utk estimated fetal weight. nk tepat rujuk graf dlm buku pink