first baby

Hai.. tadi saya pergi check up, bacaan heartbeat baby tinggi 160.. kenapa ya? Adakah tu normal?

9 Các câu trả lời

Masa sy scan 18 week kat kk pon mcm tu.. Lps tu nurse suruh sy baring mengiring ke kiri sekejap.. Then check smula heartbeat baby turun dari 16+ ke 15+..nurse ckp kalo kite penat heartbeat baby tgi juga.. N baring ke kiri supaya oksigen supply lbh bgus utk baby rest..👍

Lepas doctor or nurse cek kta.. mereka akn bgitw kta kalau ade abnormalities ke or xde from our cek up.. so kita kena dgar xplanation or doctor bagus2 sis

Heartbeat baby ni ikut usia, awal² bwh 12w boleh capai 180/minit.bila makin besar akan makin turun sikit.

Normal sis.. Sebab sye 13w scan baby, dengar heartbeat n doc bgtau bacaannye 163.. Doc bgtau normal mcm tu..

Leps check mesti nurse akan, bgtau normal ke ape , 😅 tkkan diorg tkde ckp lebih detail . Ada bca dlm bku pink?

5y trước

Ada tanya nurse,tp dia cuma cakap bacaan cantik biase 130-150..

Sye 22 week buat details scan, heartbeat baby 164 normal sbb girl2 😊

Nurse / doctor ada ckp apa2 mengenai heartbeat baby ke?

normal. maybe baby girl.

Baby girl ke? Dh scan?

5y trước

Aritu scan, nmpk gegirl.. mudah2an la gegirl.. hehe..