Sakit kepala

Hai, sy pregnant 19 minggu anak pertama. normal ke sakit kepala setiap hari berturut turut? saya perasan dah nak masuk 4 minggu hari2 sy sakit kepala setiap masa, saya makan panadol dan tidur pon tak mampu hilangkan sakit tu. lepas bangun tidur, sy masih tetap sakit kepala. ada bakal ibu / ibu yg mengalami masalah yg sama tak ? kenapa dan bagaimana nak hilangkan ya. tqsm

2 Các câu trả lời

Dalam ni ada panduan berguna sis: https://my.theasianparent.com/pening-ketika-hamil

5y trước

tq sgt sis 😘