period tidak teratur

Hai sy nk tnya ni Period xtratur blh mngandung ke?

14 Các câu trả lời

boleh sis saya period ta teratur juga tapi saya usaha makan acid folic lepas period kerap bersama suami bila minggu subur dtg saya guna apps period calender senang nak tau waktu subur saya ada makan kurma dhuha + mega ratu dari JRM utk bantu dalaman alhamdulillah, skrg dh nak masuk 7weeks boleh try makan madu turkey wawa zainal ramai ikhtiar hamil berjaya kita usaha, Allah yang tentukan, banyakkan berdoa yaa

Saya pun period tak teratur sis. Sebelum kahwin period 15/3-21/3/19. 22/3/19 saya nikah. Tak sempat next period 13/4 upt positive. Skrg dah 23 weeks pregnant. Rezeki dari Allah. Alhamdulillah

InshaAllah boleh..yakin Allah maha memberi rezeki, jgn ptus berdoa dan berusaha sis.inshAllah semoga sis ada rezemi hamil dan mjadi ibu. Amin.amin 🌹🌹

bolehh sis saye pon tak teratur tapii dengan usaha(cari waktu subur), doa dan tawakal alhamdulillah anak dah nak masok 2 tahun dahh😇😇

5y trước

Hehehhe tq info sis

boleh awak, mcm saya pun tak teratur kadang 2 bulan tak dtg tp alhamdulillah Tuhan makbulkan doa nak bby

Sy period sebulan 2 kali macam..30hri(sbln) 1hb 1-7hb 1,period dan Dtg balik 20hb 1-27hb 1

Blh beli opk, tak. Pon lps period tu bersama je 2hari skali

boleh sis..sy pun period x stable,skg dh 6months..hehee

Boleh sis. Usaha untuk cari waktu subur ye 🙂

Terima kasih krna Bgtahu😊