Keliru dengan simptom yg hampir sama.

Hai, sy nk tanya... sy ada simptom2 mual, sakit kepala, sakit pinggang, cramp perut, mengantuk dh dekat sebulan dan period masih xdtg lg, sepatutnya dlm minggu ni period dtg, dan harini ada keluar sikit lendir warna coklat... kalau ikutkan ini lendiran period ke? #ingintahu

4 Các câu trả lời

Boleh cek lg sekali lps lewat period guna upt trusted sikit mcm dip n tell / CB. Klu negative jgk mungkin mmg x pregnant, boleh jd masalah hormon. Jumpa doc utk confirm punca n treatment 🤗

Check UPT tak? Kalau dah check tapi -ve. Pergi klinik ya

2y trước

sblm ni pernah cek upt di klinik swasta tp -ve, sy cek tu sbb dh 2 minggu lbh rasa simptom tu. lps tu doktor pun pernah pesan suruh g scan kalau masih lg ada simptom. tp hrini keluaran lendiran coklat. jd ragu pulak tu darah haid ke x...

check after period delays for 10 dats

tgok lendir tu berapa lama keluar nya