12weeks kurang alahan

hai. sy nak tanya sy pregnant anak kedua. alahan muntah2 start 5week. now 12weeks alahan dah kurang. cuma kadang2 pening. normal ke kalau 12weeks alahan dah kurang? ada ke yang sama mcm sy alah teruk masa awl2 tapi 12week dh berkurang. sy bukan apa, cuma risau sebab pernah ada history gugur. ank yang pertama dulu alahan start 8weeks hingga 16week. 2minggu lagi next checkup scan di kk. macam lama plak nk tunggu 2minggu lagi😌

1 Trả lời

sis same mcm sy.. kandungan pertama sy start alahan 9weeks sampai 16weeks.. pastu gugur.. skrg sy pregnant lg, start alahan 4weeks sampai 9weeks je.. overthinking la jgak sbb pernah gugur kn.. mase 12 weeks sy ade check up kat kk.. doctor scan Alhamdulillah baby ok, aktif sgt.. hihihi..