kebas jari tangan

Hai. Sy nak tanya pd anda semua. Ibu2 yg preggy disini pernah tak alami problem jari di tangan kebas2, rasa macam tebal. Sy alaminya dh sebulan. 2 jari kanan sy rasa kebas dan tebal. So jd tak selesa, bila makan atau potong kuku jadi tak selesa sangat macam rasa jari tu tebal. Sy ada tanya orang, dia kata tu normal. Mungkin lepas pregnant akn hilang. Jika ada mcm saya, boleh share tak apa perlu buat. Thanks

1 Trả lời

Saya macam tu juga. Kadang2 jari kejang. Saya tak buat apa2. Dah bersalin lepastu elok dah. Awak dah berapa week?