Upt positiv atau false positif?

Hai sy nak tanya.. jika kita buat test upt sebelum period dan hasil keputusan adalah line kedua sangat samar dalam tempoh 1minit (test waktu malam) adakah itu positif ataupun false positif? Dan boleh kah terjadinya chemical prgnacy jugak? Sy tiada pengalaman..mohon pencerahan semua..terima kasih :)#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Yang saya baca lah. Pagi adalah masa yang terbaik untuk kita test upt. Then test upt tu tinggalkan lebih kurang 5 minit. Nanti akan dapat keputusan. Sebab saya buat malam jugak. Masa mula2 buat tu saya agak kecewa line naik satu je. Saya tinggal lama sikit baru naik line lagi satu samar2. Lama2 dia line samar tu naik pekat terus