Negativ ke positiv

Hai sy nak tanya.. adakah kebarangkalian sy hamil jika test upt samar dan kekal samar walaupun dah seminggu dari test yg sebelum nya? Clear blue detect prgnant 1-2week.. tapi sy konfius line masih samar pada upt biasa.. sbb kalau hamil line tu akan bertambah gelap.. hmmm konfiuss nye Simtom hamil ada.. adakah boleh terjadi kehamilan ektopik ataupun kembar? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

buat beta hcg test utk confirmkan puan hamil atau x. sbb clear blue dh tunjuk result positive kn. mungkin sbb awal lagi kot tu yg samar2 lg. slalunya utk upt biasa sy beli upt mcm2 jenis & buat test satu masa. teruskan je mkn folic acid ye