Bleedding mohon pendapat

Hai sy mohon pndapat dari smua...sy btuk dan slsema smpai sakit bwh perut...ptg smlm ingt nk prgi klinik...sy bgun je trus mngalir drah...decide prgi hspital...dktor ckp urine test positif..tp x dpt cri kantung..sy sndri xtau yg sy prgnant 6 week..2 hri kna wrded...hrini msih ada drah dan prut btul2 sakit...doa kn sy ye

2 Các câu trả lời

hai...tq yg bg pndapt...bekenaan dgn hal sy tu..rupa nya sy prgnat luar rahim..tiub belah kanan tpksa dibuang..mohon kalian doakan dr spya dpt mrasa prgnat lg ya

3y trước

InshaAllah, semoga ada rezeki anak. Kakak ipar saya pernah ada cyst ovari & pernah buang sebelah ovari. Take years time utk pregnant sampai dia cerita kat sy dia izinkan abg sy kawen lain tapi abg sy tak nak. Dia ckp abg sy baik. Last-last dia mengandung juga. Sekarang dh 2 org anak dia. Syukur alhamdulillah.

mg dpmudahkan segalanya..aamiin dan mg smua baik2 shj..aamiin