bleeding #5weeks

Hai, sy mengalami bleedig (mcm period biasa) pada usia kandungan sy 5 minggu. Harini masuk hari ke 2. Ada sapa2 yg pernah alami x? Dah pergi hospital dan scan. Alhamdulillah. Mengandung dalam rahim. Dan doktor pn tak tau apa punca pendarahan. Ada siapa2 pernah alami?

1 Trả lời

implantasi kot

4y trước

saya pregnant 8weeks.. kua spotting jer.. pergi hospital.doctor kate darah main².. kalau heavy dah sakit perot sila pergi jumpa doctor.. takut treateaned miscarriage