Anak ada perasaan takut pada bunyi kenderaan yang kuat.

Hai, sy first mum. Anak sy 1 tahun 3 bulan. Normal ke anak jika terdengar bunyi kenderaan yg kuat cth bunyi ekzos moto besar, kereta besar, dia takut. Untuk pengetahuan. Anak sy baru pandai berjalan. Jalan jalan jatuh org kata. Sy tanya2 jgk dan minta pendapat org. Ada yg kata mungkin pendengaran telinga dia dah mula semakin meluas bila start berjalan ni. Ada pengalaman yg boleh dikongsi lagi ke dari mummy2 semua? Tq

2 Các câu trả lời

ank sy dr bb lg die tkut sgt bnyi..kenderaan..org y die xknl bercakap smpai ketar2..ank sy msuk setaun 2 bln..ingt nnt cekup kk nk tye misi normal ke x.ikut dr prkmbangan lain sume normal n die sgt cpt belajar n mngikut arahan alhamdullilah

3y trước

sis ade tye x sblm ni kt misi kk

tny misi kk