Bleeding, darah setompok

Hai, sy bleading fresh blood tapi mcm setompok. Sekali je setakat ni. Buang air kecil, macam lendir campur darah (berudu) . Takpa ke? Risau betul sy. 😭

4 Các câu trả lời

bahaya tu sis kalau ada bleeding trus g hospital emergency

7mo trước

Saya gugur bulan 5. (Week4). Punca dia pun tak pasti. Sama ada angkat berat ataupun janin tak menjadi. Kalau darah keluar, satu hari tu lebih 2-3 kali lebih baik ke hospital kecemasan. Ni pun mengandung kali kedua, ada keluar darah tapi sy monitor dulu.