Apa langkah seterus nya??

Hai, sy baru je test pregnancy.. Pakai pregnancy test tu.. Dua kali test, dua2 positif double line..sekarang expected dah 4weeks 5days.. So apa step seterusnya? Saya perlu pergi klinik utk sah kan kandungan ke? Bila start kena pegi klinik ibu anak?

1 Trả lời

Better hold dulu nnti dah 8 weeks ke atas blh dah pergi.. sbb kandungan awal lg kalo scan pun sometime xnampak lg sis. Selagi sis xde spotting or bleeding inshaallah semua okay