First Baby/Bunting pelamin

Hai sume,nak tanye ni bole tau x berapa minggu sbb last period hujung bln Mac,x check klinik lagi sbb xde alahan sangat,cume perut kadang2 krem dn memang susah sket dlm berapa minggu ni nak tido mlm,kerap kencing mlm, excited sket sbb saye nikah 17mac Dan last keluar period hujung bln Mac...Tq🙏

First Baby/Bunting pelamin
3 Các câu trả lời

mgkin dlm 6week mcm tu. last sy pyed 26.3.. sy dlm 6w doc anggarkn.. nnti nmpk kantung baru kita boleh tahu berapa week kandungan kita

1y trước

terima kasih ea