cucuk depo

Hai sory soalan agak lucah sikit saya just nak tanya kalau kita cucuk depo risiko untuk hamil ada tak kalau buang dalam walaupun dah cucuk😅saya dengan ubat saya tak berani sebab saya selalu miss dengan ubat kadang2 lupa nak makan..and saya nak rancang sendiri nurse tak bgi sbb dia cakap saya masih muda and anak baru 2 bulan takut terbabas😅#SeriusTanya #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Semua jenis perancang ada risiko untuk pregnant Nama pon perancang kehamilan kan Kalau betul2 nak protect mungkin kena double triple protection Guna kondom ka buang luar kaaa

better merancang dulu ye sis nak² czer risiko tinggi..saya ambik depo tak berani rancang sendiri sebab lepas bersalin, period tak teratur

risiko sentiasa ada. nurse tak boleh tak bagi sebenarnya. badan awak hak awak nak rancang mcm mana.