STRESS YANG MELAMPAU

hai, sorry tujuan buat nie hanya sekadar meluahkan. maybe bukan ini tempat yang sesuai.. tapi saya sudah buntu. saya terasa diri nie terlampau stress, sampai sekarang nie ingin mengugurkan kandungan nie. asyik fikir yang bukan², terasa diri nie tersangat la malang. saya selalu rasa stress tanpa sebab. langsung tak dapat nak kawal emosi. dalam fikiran saya dah tanakk teruskan, saya betul² ingin mengugurkan baby nie. kandungan baru 11 minggu. ada apa² pendapat tak ? saya dah tak kuat nak hadap 😞😞 #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Proses ni mmg stressful. Lagi2 kalau x dpt support org sekeliling. Dah berbincang dgn pasangan? Kalau still xdpt nak membantu, sy cdgkan bgtau pada doktor yg rawat puan. At least doktor boleh bg cadangan ug mungkin lebih baik. Sbb kdg2 kita ni perlukan org nak berborak. 😊 itu je. Cuma tu lah, sy tak berada di tempat puan. So sy tak boleh nak ckp lebih2. 😊 semoga semua nya baik2 je utk puan dan baby. 😊😊

itu dugaan ibu mgndung. sy dlu sbb trlmpau stress, kndungn dh 5bln pn tiba2 gugur tauu 😁 risiko mnggugurkn kndungn ni byk sis, susah ntuk mgndung blk , prd jd x stabil, ad yg jd meroyan jg. sis luahkan dgn psgn/saudara/sahabat, atau brcerita dgn doktor yg handle sis, drg msti akn bntu bg nasihat. bykkn fikir positif yeaa. 😉😉 smoga sntiasa dilindungi