2 Kantung

Hai smua.. Sapa prnh alami mcm ni? Kes sy prnh spotting 5weeks..after 2 weeks sy prgi scan dah nmpk janin and dgr jntung bby. Tp doc ckp ad due kantung cume satu je ad isi yg satu lg xde. Ad kmngkinan twin x? Tp knape satu je brisi. Skrg dh 9weeks ?

2 Kantung
1 Trả lời

Sy pnh sis masa kandungan kedua. Ade 3kantung tp 1je ade isi. 2 lagi tu kira x jadi la. Klu jd dpt triplets la. Tp xde rezeki.

5y trước

Tula sis.. InsyaAllah. Rezeki ade sy trime. Kalu x sy brsyukur msih ad satu lagi dlm ni. Tq sis😍