Sunquick , blackcurrant

hai smua . nk tnya ? bhaya ke kalau tiap² hari mnum jus yg ada jual dkt kdai dlm kotak atau dlm botol tu ? sy skrg rse nk mnum manis² and sejuk je . so sy slalu mnum jus yg sejuk atau berais .#1stbaby

2 Các câu trả lời

Join telegram. Baju baby murah Branded but rejected & preloved Ada Baju NEW Branded ( but little defect contoh tag terpotong) Ps jjj & jbr & More more Xsesuai untuk fussy mommy https://t.me/joinchat/KH4ykhxQZ0VfVSrJut3KSQ

Prefer jus buah yg home made. Sbb yg kat kedai tu tinggi kndungan gula.