perlukan jawapan

Hai smua. Mau tya. Ibu mngandung ni blh ke bt injection typhoid?

1 Trả lời

Hye sis...sy pnh bc dkt blog dr.zubaidi ttg injection ni..di sini sy sharekn link nya.. harap ia dpt mmbntu sis.. 😉✌ http://drzubaidi.com/blog/kesan-vaksin-thyphoid-pada-wanita-yang-hamil/

5y trước

Kalau ikutkn dia tulis mcmtu.. sis kje dkt kedai mkn ea?? Biasa kalau kita kje serve tuk mkn or meniaga mkn kne amik injection ni... Tp dia ada kata .apa2 tnya dan bgtw pd doktr tu bhawa kita sedang hamil kalau nk ambil injection trsebut..