Vitamin for pregnant

Hai sis sis semua, jom kongsi pengalaman korang start amik supplement/vitamin atau makanan tambahan utk baby dalam perut sejak berapa week?boleh share vitamin apa selain asid folic..jom kite borak borak ibu/mama/mak/mummy/ummi?

1 Trả lời

Saya mmg makan vitamin yang dibekalkan oleh klinik saja. Jika nak ambil di luar dari klinik yang kita selalu cek boleh dptkan nasihat nurse/doc. Selain folic acid, nurse bekalkan vitamin C, iron tablet (+ darah).