baby tak berak 1 hari?

hai sis semua nak tanya normal ke baby tak berakk dah 1 hari? tapi dia kuat kentut and kencing . takut laa baby lagi 2 hari nak masuk sebulan. hmmm pls someone bagitahu normal or tak

3 Các câu trả lời

Baby sis lps stop formula Fokus susu badan. Baby berak tak lepas tu? Kalau berak berapa hari bru dia berak?

Kalau fully brestfeed, normal

susu badan ke formula?

1y trước

campur sis tapi harini saya bagi susu badan sahaja sebab akak saya cakap jangan bagi susu formula dulu bagi je suau badan